کد خبر 712181
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸
نجات یافتگان فوعه

یک کارشناس مسائل استراتژیک در سوریه با توجه به شواهد موجود ماهیت عاملان حمله تروریستی هولناک روز شنبه به کاروان اتوبوس‌های حامل شهروندان فوعه و کفریا در ایست بازرسی تحت سیطره تکفیری‌ها را فاش کرد.

 به گزارش مشرق، «کمال جفا»‌کارشناس سوری مسائل نظامی و راهبردی درباره اینکه چه کسانی در پس حمله انتحاری روز شنبه ۲۶ فروردین به اتوبوس‌های حامل اهالی کفریا و فوعه در منطقه تحت اشغال تروریست‌های تکفیری(الراشدین) در حومه حلب اظهار داشت : گروه‌های تروریستی مزدور سعودی و اختلافات آنها با گروه‌های تروریستی مورد حمایت قطر و ترکیه در پس این عملیات تروریستی قرار دارند.

وی افزود : کسانی که به طور مستقیم از سوی افراد مسلح بر این توافق نظارت داشتند، هیئت‌هایی از سازمان‌های اطلاعات ترکیه و قطر هستند و کسانی که اقدام به هماهنگی میدانی و تامین خودرو، آمبولانس و تجهیزات لجستیکی می‌کنند، نیروهای هلال احمر و وزارت بهداشت سوریه هستند.

کارشناس سوری اظهار داشت : درگیری‌هایی طی ساعات اخیر میان جبهه الشامیه و فتح الشام(جبهه النصره) رخ داد و سپس گروه لوا‌ء السلطان مراد هم وارد خط درگیری‌ها شد و ما می‌بینیم که این درگیری‌ها بیانگر اختلافات میان مزدوران ترکیه و مزدوران سعودی است که بر بخش‌های زیادی از اراضی سیطره دارند.

جفا فاش کرد : اطلاعاتی به دست رسیده که از اختلافات میان گروه‌های تروریستی بر سر تقسیم و توزیع مبلغ ۳۵ میلیون دلار اهدایی رژیم قطر برای اتمام این توافق پرده برمی‌دارد، همچنانکه اطلاعاتی فاش شده مبنی بر اینکه برخی سرکردگان میدانی تروریست‌ها به یکدیگر خیانت کرده‌اند و فاش شده که آنها مبالغ مالی را در مقابل آزاد کردن برخی گروگان‌ها دریافت کرده‌اند.

این کارشناس خاطر نشان کرد : ارتش سوریه به رفع تمام موانع و پذیرش شروط جدیدی که اصلا در شروط مذاکرات نبود، اقدام می‌کند، شنبه شب درگیری‌هایی رخ داد و گروه‌های تروریستی، محور غربی شهر حلب در طول سه تا چهار کیلومتری در پشت منطقه الراشدین که محل استقرار اتوبوس‌های اهالی کفریا و فوعه بود، گلوله‌باران کردند که هدف آنها تلاش برای وادار کردن  ارتش سوریه به عکس‌ العمل و در نتیجه متهم کردن ارتش به شکست توافق بود.

وی اظهار داشت : معتقدم جنایت بزرگی که در منطقه الراشدین رخ  داد، به شکل گسترده بر اختلافات میدانی که طی برهه اخیر میان گروه‌های تروریستی وابسته به رژیم آل سعود و گروه‌های وابسته به قطر گسترش یافته است، تاثیر خواهد گذاشت، حتی تظاهراتی در برخی مناطق غوطه شرقی دمشق برگزار شده و گروه‌های موسوم به الجیش الحر خواستار توقف این درگیری‌ها شده‌اند، تمام این نشانه‌ها و علائم نشان می‌دهد که مزدوران رژیم سعودی و اختلافات قطر و سعودی در پس حمله انتحاری به اتوبوس‌های اهالی کفریا و فوعه قرار دارد.

این کارشناس سوری در ادامه گفت : هیئت مذاکره کننده قطر و ترکیه و خودروهای آنها هم در این انفجار هدف قرار گرفت و بیش از ۶۰ نفر هم از مزدوران آنها کشته و یا زخمی شدند که نشان دهنده اختلافات در روند مذاکره (میان گروه‌های تروریستی) است.

وی ابراز عقیده کرد : وعده‌های بین المللی برای دخالت در حل این مسئله مطرح شد، اما گروه‌های مسلح به ارتش سوریه اجازه ندادند مجروحان کفریا و فوعه را به مناطق حلب منتقل کنند، آنها مجروحان کفریا و فوعه را به ادلب و از آنجا به گذرگاه باب الهوی و سپس  داخل ترکیه منتقل کردند و مانع حرکت خودروهای امدادرسانی به سمت بیمارستان حلب شدند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس